Flames / Vlammen

10597217_743895678984858_501027113_o-1200x350
Een van onze specialiteiten. Vlammen in verschillende soorten en verscheidene kleuren. Warm uw publiek op met een combinatie van vlameffecten voor een geweldige show. Twinxx BV heeft in het assortiment een veelzijdigheid aan hooggekwalificeerde vlammen en vuur effecten waardoor uw show of evenement een warm effect krijgt. Van Fire Jet, Stage Flame, Fire Sun, Flamaniac tot nog groter kaliber de Big Flame. Met in acht name van alle veiligheidsvoorschriften en in het bezit van de vereiste documenten kunnen wij een vurige bijdrage leveren aan uw evenement. Vlamschalen geven uw entree een romantisch aanzicht en ons zelfontworpen enige reguleerbare kampvuur ter wereld is een aanrader!

5 Way outdoor flame:

Een geweldig en snel te plaatsen effect. De 16 liter hoge druk tank kan worden gevuld met speciale kleur vloeistof. kleuren Rood, Oranje, Roze, Paars, Groen, Blauw en zelfs Goud behoren tot de mogelijkheden. Een normaal gasbusje zorgt voor een sterke ontbrandingsvlam. De speciale vlamvloeistof wordt door het nitrogen gas op druk gebracht. Door een simpele druk op 1 van de 5 knoppen schiet de vloeistof langs de ontbrandingsvlam. De 5 vlammen zijn afzonderlijk of tegelijk te besturen, zonder verlies van kracht! De 5 Way Outdoor Flame werkt niet met gas, maar met een vloeistof welke onder enorme druk de lucht in wordt gespoten. Voor het gebruik van deze vlam heeft u Nitrogen gas nodig op 200 bar en een speciale drukregelaar. Per drukregelaar kunt u ongeveer 6 vlammen aansluiten. Per gebruikersdag heeft u 3 liter Nitrogen gas nodig op 200 bar. Dit is direct mee te bestellen. Voor de ontbranding wordt een flesje propaan gebruikt welke de waakvlam actief houdt. De waakvlam wordt geactiveerd door het openen van het veiligheidskanaal (DMX). Bij normaal gebruik heeft u meer dan voldoende aan 1 flesje propaan per dag.

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper

Quatro coloured flame system:

De 30 liter hoge druk tank kan worden gevuld met speciale kleur vloeistof. kleuren Rood, Oranje, Roze, Paars, Groen, Blauw en zelfs Goud behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook een normale vlam gebruiken. De vloeistof wordt op druk gebracht in een losse tank. Deze kunt u op de grond laten staan, vlak bij uw druk voorziening. De 4 vlammen kunt u door middel van trussklemmen bevestigen op een afstand van maximaal 15 meter van de druktank. OutDoor High Temprature Flames: Voor vlammen met een grote massa, die op 30 meter afstand goed te voelen zijn. Outdoor or Indoor Coloured Flames: Slanke vlammen, met de mogelijkheid om deze te kleuren. Deze vlammenwerper werkt niet met gas, maar met een vloeistof welke onder enorme druk de lucht in wordt gespoten. Voor het gebruik van deze vlam heeft u Nitrogen gas nodig op 200 bar en een speciale drukregelaar. Per drukregelaar kunt u ongeveer 6 vlammen aansluiten. Per gebruikersdag heeft u 10 liter Nitrogen gas nodig op 200 bar. Dit is direct mee te bestellen. Voor de ontbranding van het Quarto Coloured Flame System wordt een flesje propaan gebruikt welke de waakvlam actief houdt. De waakvlam wordt geactiveerd door het openen van het veiligheidskanaal (DMX). Bij normaal gebruik heeft u meer dan voldoende aan 1 flesje propaan per dag.

grote_blauwe_vlammen-250x187

Coloured indoor / outdoor Flamaniac:

De Flamaniac van MagicFX) is een unieke vlammen unit die gekleurde vlammen schiet in 5 verschillende richtingen, tot wel 6m hoog. Het systeem heeft geen externe gassen of druk nodig. Het is een plug en play systeem. Het apparaat werkt met een speciale vlammenvloeistof die verkrijgbaar is in de kleuren geel, rood (groen en blauw niet leverbaar momenteel). Met één kan van 2.5L kun je circa 300 vlammen produceren. De Flamaniac is DMX aanstuurbaar, ontworpen voor professioneel gebruik en uitgerust met de beste kwaliteit Europese onderdelen die voor 200% betrouwbaar zijn. De Flamaniac maakt gebruik van 5 verschillende kleppen en 1 ontsteker. Om veiligheidsredenen is de Flamaniac uitgerust met een DMX veiligheidskanaal die tussen de 40 en 60 procent open moet staan. Zo voorkom je dat de Flamaniac vlammen uitstoot bij het indrukken van de ‘full on’ knop. Je kunt kiezen voor 1 dmx kanaal of eventueel 5 verschillende kanalen gebruiken. De Flamaniac wordt compleet geleverd inclusief een afstandsbediening om het systeem te installeren. Let op, dit systeem kan maximaal 1 vlam tegelijk uitvoeren in 1 richting. Het is dus niet mogelijk om een waaier effect te genereren. Daarvoor heeft u de 5way huricane techniek nodig.

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper

Stage flame:

De nieuwe MAGICFX Stage Flame is het vlammensysteem van vandaag! Voor de Stage Flame kan gebruik gemaakt worden van een aerosol spuitbus of propaangas van een gasfles. Met een 500 grams spuitbus kun je 200 vlammen produceren! De ouptput van standaard vlammen (met een aerosol spuitbus of propaan gas) is circa 4m hoog. Het vlammensysteem heeft ook een grote vlammen modus voor vlammen tot wel 8m. Het vlammensysteem is bestuurbaar met DMX, ontworpen voor professioneel gebruik en uitgerust met een hoge kwaliteit Europese onderdelen. De DMX module maakt gebruik van twee DMX-adressen, één veiligheidsadres en één afvuuradres. De grote vlammen modus maakt gebruik van drie DMX-adressen om creatieve shows te ontwerpen met standaard vlammen en grote vlammen. De Stage Flame bevat 2 rode ledlampjes om de artiest op het podium te waarschuwen. De Stage Flame is ook uitgerust met een infrarood sensor en een vlam detectie systeem voor maximale veiligheid!

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper

Flame master:

Flamemaster is een snel reagerende, propaan-werkend met gas veiligheid vlam projector die kolommen van vlammen genereert. Met de frequentie en de invloed die nodig is om elk publiek te imponeren. In combinatie met de DMX compatibele Flamemaster-controller kan tot 8 Flamemasters per controleur onafhankelijk van elkaar worden bediend – en gesynchroniseerd samen met muziek. De Flamemaster wordt gebruikt in de hele wereld voor de spectaculaire achtergrond effecten op het podium en op tournee, voor indrukwekkende special effects in de film en theater producties en voor realistische brand en explosie simulaties in pretparken en themaparken.

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper

Outdoor bigflame 15 meter:

De klap op de vuurpijl voor uw publiek. Deze vlammenwerper werkt niet met gas, maar met een vloeistof welke onder enorme druk maar liefst 15 meter de lucht in wordt gespoten. Door de enorme hoeveelheid vloeistof is de warmte van deze vlam op 30 meter afstand nog goed te voelen. In tegenstelling tot een gasvlam waait deze vlam dus niet gemakkelijk weg van de bron. Dit maakt hem uiterst geschikt voor buiten gebruik. De 16 liter tank is voldoende voor ongeveer 75 korte shots of 40 vlammen van een halve seconde. Voor het gebruik van deze vlam heeft u Nitrogen gas nodig op 200 bar en een speciale drukregelaar. Per drukregelaar kunt u ongeveer 4 vlammen aansluiten. Per gebruikersdag heeft u 8 liter Nitrogen gas nodig op 200 bar. Dit is direct mee te bestellen. Voor de ontbranding wordt een flesje propaan gebruikt welke de waakvlam actief houdt. De waakvlam wordt geactiveerd door het openen van het veiligheidskanaal (DMX). Bij normaal gebruik heeft u meer dan voldoende aan 1 flesje propaan per dag.

Het is niet mogelijk om in deze vlammenwerper kleuren vloeistof te gebruiken.

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper