CO2 Effecten

co2_jet_effect-350x175

Het vloeibare gas wordt in speciale CO2 Jets gepompt, waar het vliegensvlug verdampt. Dit geeft een grote wolk CO2 die afhankelijk van de luchtvochtigheid een zichtbare hoogte tot wel 10 meter kan bereiken! Door de sneller verdampnig verdwijnt deze volk weer binnen enkele seconden na het sluiten van de CO2 toevoer.

CO2 Jet:

Een spectaculair rook effect met een enorme krachtige witte rookpluim van 6 tot 8 meter. De CO2 Jet blaast deze enorme witte CO2-rookpluim over de dansvloer of de lucht in. De bezoekers zullen een paar seconden chillen vanwege de lage temperatuur van het CO2. De CO2 jets zijn tevens rechtop te zetten zodat je als het ware fonteinshots met CO2 kunt realiseren. Dit effect is erg mooi voor op het podium. Vanwege de enorme dichtheid van de CO2 rook is het zelfs mogelijk om de rook te kleuren met verlichting. De jet werkt op vloeibaar CO2. Aansturing d.m.v. 220 volt spanning via switchpack. Er is een breed assortiment aan nozzles en trussklemmen leverbaar.

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper

CO2 Geweer:

De CO2 Gun is een handpistool die witte pluimen cryogene mist blaast. De CO2 Gun is een nieuwe, innovatieve en spectaculaire blikvanger voor DJ’s en dansers! De CO2 Gun dient aangesloten te worden op een CO2-cilinder, met vloeibare CO2, met behulp van een flexibele, hoge druk CO2 slang. Bij het overhalen van de trekker komt een koude wolk CO2 gas uit de loop die een afstand van ongeveer 8 meter kan bereiken. Indien de bezoekers op een afstand van minimaal 2,5 meter van de loop staan, kunt u voor een korte periode uw bezoekers een verkoelend schot geven.

220_159_mfx-50cmstreamersh 220_159_mfx-80cmstreamerspaperh

CO2 Dominator:

De CO2-Dominator is de grote broer van de populaire CO2 Jet. De Dominator is aanstuurbaar met DMX en door de 5 CO2-uitgangen biedt dit product oneindig veel mogelijkheden in CO2-effecten. De Dominator heeft DMX aan boord en is uitgerust met 2 rode led’s aan de achterzijde om iedereen op het podium te waarschuwen. Met de CO2-Dominator kun je CO2-effecten ontwerpen en creëren die nog nooit eerder vertoond zijn. Een aantal voorbeelden zijn een waaiervorm, een ster, cryogene mist pluimen die dansen op de muziek, bevestig lichten voor gekleurde CO2 of maak een enorme CO2-tornado! De CO2-Dominator, voor de meest extreme CO2-effecten die je ooit hebt gezien!

220_159_mfx-bubblefluid 220_159_mfx-fogfluid