Vuurwerk / PSE

vw-33-1010x350

Vuurwerkshow:

Wij ontwerpen de vuurwerk show in overleg met de opdrachtgevers, zowel pyromusicals als “gewone” vuurwerkshows. Deze worden volledig via de computer op afstand geschoten. Hiervoor beschikken wij over een groot aantal zenders en ontvangers ( en hebben hiermee de grootste uitrusting van Nederland) Een enthousiast team van erkend gecertificeerde medewerkers, die allemaal een gedegen vuurwerk opleiding hebben gehad, staat garant voor een schitterende vuurwerk show voor U op maat gemaakt. De crew is goed op elkaar ingespeeld en kunnen op alle onderdelen worden ingezet. Vooral vakmanschap en professionaliteit zijn belangrijke aspecten.

Wij zijn perfectionisten in het presenteren van indrukwekkende shows. Maak van uw speciale dag een speciale show.

PSE:

Voor de organisatie van Pse is een melding nodig bij de Provincie waar het Pse wordt ontstoken, deze melding wordt door ons ingedient, de termijn is minimaal 14 dagen voorafgaande aan het evenement.  Bij Pse is de veiligheidsafstand afhankelijk van de te gebruiken effecten maar zal in de praktijk ergens tussen de 2 en de 8 meter liggen.

Theatervuuwerk (ook wel Pyrotechnische Speciale Effecten P.S.E. genoemd) is een verzamelnaam voor alle indoor vuurwerk effecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de mooie vuurwerkfonteinen die u wellicht vaker op diverse podia gezien heeft. Voor theatervuurwerk tijdens een evenement zijn vele uiteenlopende mogelijkheden.

Wilt u hier eens over verder praten? Neem dan rechtstreeks contact op.