Confetti Producten

Confetti geweer:

Het confetti geweer is een nieuwe handheld product dat is ontworpen voor het veilig schieten van confetti en streamer shooters. Het confetti geweer activeert de geplaatste kanonnen automatisch en de displays controleren of ze klaar zijn om te worden afgeschoten. Het confetti geweer is ook uitgerust met een rode laser voor richten.

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper

Co2 confetti blaster:

De Super Shooters, ‘s werelds grootste en krachtigste confettiblasters. De Super Blaster en de Super Blaster X Large. Beide worden aangedreven door vloeibaar CO2 gas. De Super Blaster is een allround confetti kanon voor medium locaties zoals clubs, discotheken , concertzalen en middelgrote podia. De CO2 Confetti XX Large is geschikt voor de grote locaties zoals voetbalstadions, en grote open lucht evenementen.

U sluit de CO2 fles aan op de Confetti blaster, voegt de confetti van uw keuze toe aan de onderkant van het apparaat en opent de CO2 toevoer. Door de kracht van de CO2 wordt de confetti meegezogen en tot grote hoogte gebracht.

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper

Stadion shooter voor Streamers & Confetti:

De confetti en streamer stadiumshot zijn de meest krachtige afschiet-systemen op de markt! Hij schiet met indrukwekkende kracht de confetti of streamers in uw gewenste kleur. Hij gebruikt maar liefst 8 bar druk om de confetti of streamers weg te schieten. Hierdoor kan er een grote hoeveelheid confetti of streamers over 40 meter worden afgevuurd. Het lanceren van de confetti of streamers is exact te timen, waardoor u ervoor kunt zorgen dat het effect op het juiste moment afgaat. Confetti en streamers zijn er in vele soorten en maten. Bij het huren van een of meerdere stadiumshot(s) geeft u aan welke vullingen u nodig heeft en hoeveel ‘momentjes’ u op uw avond wenst.

Wij verhuren de stadiumshot met een compacte compressor die in 4 minuten de stadiumshot op druk brengt. Eventueel zijn er splitters en extra slangen verkrijgbaar om 2 stadiumshots op 1 compressor aan te sluiten. Zo hoeft u tijdens de show enkel de lanceerbuis bij te vullen.

Het afschieten gaat simpel, via een DMX-switchpack of via een normale 220 stroomvoorziening. Door het aanzetten van de stroom, schiet de stadiumshot zijn confetti of streamers af. Eenvoudig maar effectief.

De Stage versie (StageShot) bereikt met confetti ongeveer 12 meter, streamers ongeveer 25 meter. De Stadion versie (StadiumShot) bereikt met confetti ongeveer 20 meter, streamers tot 45 meter.

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper

Confetti dwarrelaar:

De dwarrelaar zorgt voor een ware confetti regen. De dwarrellaar dient in de truss of aan het plafond bevestigd te worden. Via een dimmer kan de hoeveelheid confettiregen bepaald worden. De dwarrelaars zijn uitermate geschikt om een volledige zaal van een confetti douche te voorzien. Per dwarrelaar kan tot 2kg confetti en 3kg metallic/glitter confetti in 1 tot 10 minuten verspreidt worden over een oppervlak van 4 tot 10 vierkante meter.

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper

Confetti & streamers powershot:

Een powershot unit is een klein kastje welke gevuld kan worden met een confetti of streamers buis. De lading wordt afgevuurd door een signaal uit de powershot. Zo kunt u meerdere ladingen tegelijk afvuren. U bevestigd de powershots op een basisstation of via trussklemmen in uw decor. Afschieten kan door middel van een DMX signaal in combinatie met een DMX pack, of via een effect effectivators die de powershot voorziet van een 220V stroom imput. Er zijn tevens wireless effectivators te verkrijgen zodat u de powershots eenvoudig kunt plaatsen in de buurt van een stroompunt.

Veiligheid is ook erg belangrijk voor een merk als Magic FX en dat is te zien aan de degelijke bouw van dit station en de vele manieren waarop hij neer te zetten is. Om een lading “lanceer klaar” te maken steekt u gemakkelijk een confetti of streamer buis in de bovenzijde. U draait de knop aan en door het aansluiten van de stroomkabel aan het contact is de Power Shot klaar voor gebruik. Dé manier om van een gewoon feest een knalfeest te maken.

220_159_mfx-40cmconfettipaper 220_159_mfx-80cmconfettipaper