Project Management

project-management-precision-events

Of het gaat om een klein feest thuis of een publieksevenement voor duizenden bezoekers, het feest staat of valt met de voorbereiding. Twinxx neemt u het project management uit handen. Wij hebben hiervoor ons eigen projectmodel ontwikkeld, bestaande uit vier pijlers;

Planning – Inkoop – Budget bewaking – Vergunningen & verzekeringen

Planning:

Planning is de basis van uw evenement tijdens het project management. Wij verzorgen: complete draaiboeken en schema’s; voor, tijdens en na het evenement. Het draaiboek geeft in chronologische volgorde de gebeurtenissen, afspraken en taken weer in het kader van uw evenement. Loop niet achter!

contact, design review, Orlando

Inkoop:

Werken met de juiste leveranciers is erg belangrijk. Wij werken met vaste partners en oriënteren ons zo veel mogelijk, zijn altijd opzoek naar nieuwe en duurzame ondernemers voor de juiste basis. Doordat wij vaker projecten managen en daardoor vaste partners hebben, kunnen wij erg interessante kortingen kunnen bedingen voor u als klant. Samenwerken met betrouwbare partners!

groeninkopen8674-250x140

Budget Bewaking:

Een budget opstellen is een uitgebreide taak waarbij gemakkelijk een kostenpost wordt vergeten. Omdat er vaak verschillende activiteiten groepen zijn, verdelen wij deze in verschillende groepen zoals catering, locatie, audiovisuele kosten. Per activiteit geeft u een maximum te besteden budget aan. Wij zorgen er dan voor dat de complete budgettering klopt. Mocht een post meer kosten, dan proberen wij ervoor te zorgen dat een andere goedkoper wordt. Wij zorgen voor u voor een gedetailleerde en zo compleet mogelijke budgettering!

Vergunningen & Verzekeringen:

Wanneer u een tent, podium, stelling of tribune plaats, moet er toestemming gevraagd worden aan de gemeente. Om een vergunning aan te vragen, moeten zaken als een plattegrond van tenten, de afmetingen, indeling, materiaal en het aantal gasten doorgegeven worden. Ook de nooduitgangen en evacuatieroutes mogen niet ontbreken. Als organisator is het een financiële ramp als door (externe) omstandigheden last minute niet kan doorgaan of wanneer u geconfronteerd wordt met diefstal, vandalisme of brand. Voorbereiding is het halve werk!

bubbles-incl-empire-tower-9-250x93

tijdelijke-activiteiten-250x117

Niet voor niets wordt Twinxx de “producent van de glimlach” genoemd.
Vraag dit evenement aan!