Event Support

m_fct_5161-1200x350
Twinxx Event Support is gespecialiseerd in het begeleiden, ondersteunen en organiseren van evenementen. Dit kan elk afzonderlijk onderdeel van het evenement of festival zijn of het complete evenement. Door goed te overleggen met de opdrachtgever en te kijken wat de visie en wens van de opdrachtgever is, kunnen wij dat vertalen richting het eindresultaat: het evenement. Naast het proces voorafgaand aan het evenement verzorgt Twinxx Event Sopport organisatorische taken uit te voeren tijdens het evenement & festivals. Achter de schermen zorgen wij ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt en dat de opdrachtgevers als ook de gasten en bezoekers van het evenement de tijd van hun leven hebben.

Communicatie, een sterke eigenschap!

Twinxx Event Support maakt het productieproces inzichtelijk, adviseert, zorgt voor een perfecte uitvoering, Logistiek plan én bespaart op de uitgaven (en levert zo eigenlijk geld op). Hierdoor kunt u zich concentreren op uw core-business!

Van een conceptueel idee maken wij een concreet productieplan, dat past binnen planning en budget. We zorgen dat uw gast zich thuis voelt op het evenement en dat de artiest zich alleen hoeft te richten op het geven van die spetterende show.

oosterbeek-211-250x167

Hoe ziet het productieproces eruit?

 • Brainstorm
 • Meedenken en adviseren hoe een concept binnen de gestelde kaders van budget en planning het beste uitgevoerd kunnen worden..
 • Het vertalen naar de praktische uitvoering, de pré-productie:
  1. Advies inrichting evenementen terrein
  2. Volledig inkoop traject van alle hardware
  3. Vergunningstraject / Calamiteiten plan
  4. Begroting beheer en bewaking
  5. Logistiek
 • Ontwikkelen en beheren productiedraaiboek
  1. Door een goed productiedraaiboek worden snel alle taken en verantwoordelijkheden inzichtelijk, zodat voorafgaand en tijdens het evenement alle neuzen de zelfde richting op staan
  2. Het draaiboek is ook de leidraad voor het regelmatige afstemmingsoverleg tussen u en Lion Events Support
 • Productie-evenement
  1. Bouw begeleiding
  2. Uitvoerende productie
  3. Afbouw begeleiding
 • Nazorg / Evaluatie

m_fct_5482_1-250x166

Niet voor niets wordt Twinxx de “producent van de glimlach” genoemd.

Vraag dit evenement aan!