Teambuilding

4919c08cd623d_teambuilding-438x350

Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team? Teambuilding is belangrijk om een optimale werkrelatie op te bouwen. Een goed werkend team is productiever, er is meer collegialiteit, energie en verbondenheid. Door de sterke punten van de teamleden te ontdekken door middel van teambuilding worden deelnemers van het team zich bewust van de talenten en kwaliteiten van elkaar. Zo ontstaat een hecht team, dit werkt rendement verhogend, het team wordt sterker en er zal minder stress zijn.
Vroeg of laat probeert elk bedrijf het wel een keer uit om een teambuilding activiteit te ondernemen. En als men er eenmaal van geproefd heeft, zien wij deze bedrijven jaarlijks weer terug voor de reservering van een nieuw evenement.

Als geen ander weten wij dat een teambuilding programma verrassende effecten teweeg kan brengen. De formule werkt bij personeelsfeesten, maar ook bij relatiedagen. Niet altijd roept de vooraankondiging voor het deelnemen aan teambuilding bij iedereen evenveel positieve reacties op. Maar eenmaal op het strijdtoneel, ontpoppen juist de critici zich tot de meest fanatieke deelnemers.

Twinxx BV is specialist in het bedenken van concepten en het uitvoeren van teambuilding evenementen. Onze evenementen en concepten zijn toepasbaar bij het overdragen van kennis en het verstevigen van relaties. Maar ook bij de werving en selectie van personeel hebben onze concepten succes bewezen.

spiders_web-250x166