Personeelsfeest

bedrijfsfeest_groot-1166x175

Een personeelsfeest is de ideale manier voor uw medewerkers om elkaar eens in een andere sfeer en setting te ontmoeten! Een goed georganiseerd personeelsfeest draagt bij aan de werksfeer en teamspirit. De organisatie van uw personeelsfeest kunt u met vertrouwen aan Twinxx BV overlaten.

Een bijzonder personeelsfeest organiseren vereist ervaring, creativiteit en het vermogen om conceptmatig te kunnen denken. Ons doel is er voor te zorgen dat uw personeelsfeest er één wordt om nooit te vergeten! De professionals van Twinxx BV zijn in staat om een uniek personeelfeest te organiseren door heel Nederland. Dus wilt u een personeelsfeest organiseren in uw regio of daarbuiten? Twinxx BV regelt het!

Twinxx BV, de producent van de glimlach is hét adres voor personeelsfeesten in Nederland. Een geschikt personeelsfeest is via Twinxx BV snel gevonden! Wij hebben namelijk voor elk bedrijf een passend personeelsfeest in onze portefeuille. Twinxx BV heeft speciaal voor u een selectie gemaakt van verschillende personeelsfeesten.Groot of klein, voor alle personeelsfeesten moet u bij Twinxx BV zijn! Onze personeelsfeest specialisten leiden u stapsgewijs door alle fasen van de organisatie van uw personeelsfeest. Vanaf de voorbereiding tot en met de uitvoering. Of het nu gaat om een sfeervol feest voor enkele gasten of een megaparty evenement met duizenden gasten, onze personeelsfeest medewerkers beschikken over een jarenlange ervaring. Zij maken van uw personeelsfeest een top feest.

Organiseer een bijzonder personeelsfeest!
Twinxx BV werkt bij de ontwikkeling en uitvoering van events op basis van consultancy en is daarbij zowel sparringpartner als adviseur, producent, organisator en leverancier. Wanneer u ons inschakelt verwerken wij al uw wensen en doelstellingen tot een uniek, speciaal voor u ontwikkeld concept om dit vervolgens op een perfecte wijze tot uitvoer te brengen. Met professionele draaiboeken en checklisten zorgen wij voor een heldere en transparante budget- en kwaliteitsbewaking welke ook voor u als opdrachtgever inzichtelijk is. U bepaalt daarbij in welke mate onze producent bij uw evenement betrokken zal worden. U zult al snel overtuigd zijn dat u met Twinxx BV een specialist in huis heeft gehaald die al het werk uit uw handen kan nemen, zonder dat u daarbij het overzicht kwijt raakt. Twinxx BV verhuurt en verkoopt artikelen om uw personeelsfeest te ondersteunen!

Er zijn personeelsfeesten in verschillende thema’s zoals:

  • Vliegveldfeest
  • Carribean Cruise
  • Terug in de tijd
  • Ik hou van holland

Ook zijn er verschillende themafeesten die Twinxx BV van top tot teen verzorgt zoals bijvoorbeeld de Alpenparty of de extravagante Foudte Discoparty!

Niet voor niets wordt Twinxx de “producent van de glimlach” genoemd.