Openingen en Onthullingen

valdoek-unaniem-delden-2-1200x350

Een (her) opening of onthulling is een belangrijke gebeurtenis. Het geeft de start aan van iets nieuws en geeft u de mogelijkheid om (opnieuw) contacten te leggen met allerlei partijen. Hierdoor is het ontzettend belangrijk dat het geopende op een zo goed mogelijke manier geprofileerd wordt aan de gasten.

Twinxx is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van unieke, uiterst creatieve en spectaculaire openingen en onthullingen. Samen met de opdrachtgever wordt er gekeken naar wat er het beste bij het bedrijf of instelling past. Alle openingen en onthullingen kunnen op maat samengesteld worden. Ook kan er nog extra vuurwerk of andere special FX toegevoegd worden.

Uw (her) opening of onthulling zal een zeer gedenkwaardig evenement worden dat geheel voldoet aan uw wensen en doelstellingen, wat grote indruk zal maken op uw gasten. Wilt u een spectaculaire, bijzondere, verrassende opening of onthulling, in één woord onvergetelijk? Dan bent u bij Twinxx aan het juiste adres!

Ook bij open dagen zorgt Twinxx voor een unieke benadering van deze dag en voor een evenement dat lang in het geheugen zal staan van alle bezoekers.

tnt-020-250x188

Niet voor niets wordt Twinxx de “producent van de glimlach” genoemd.

Vraag dit evenement aan!